IBAN: NL56RABO0395677858
DE BOMBARDEMENTEN OP GAZA ZIJN GESTOPT; BESCHIETINGEN EN BLOKKADE GAAN DOOR. DE BEVOLKING HEEFT UW STEUN NODIG. GEEF DIE!
Vrijdag 21 Februari 2014
De Israelische bombardementen van de afgelopen maand op Gaza hebben onnoemelijk veel schade en leed veroorzaakt. Maar het geweld tegen de Palestijnen is niet afgelopen door het beëindigen van die bombardementen. Bijna dagelijks wordt Gaza beschoten; de voortdurende blokkade maakt de aanvoer van noodzakelijke produkten ontzettend moeilijk. Gaza schreeuwt om materialen voor de wederopbouw; maar ook om medicijnen en medische hulpmiddelen voor de duizenden gewonden van de oorlog en de dagelijks voortdurende strijd.

De Stichting Palestina in Rotterdam zet zich al vele jaren in voor medische hulp aan Palestina; de laatste jaren vooral in de strook van Gaza. Eén van de ziekenhuizen die steun krijgt is het Essalam Hospitaal in Khan Younis, bij het vluchtelingenkamp in het zuiden van Gaza.

De campagne 2012-2013 van de Stichting Palestina is geheel bestemd voor Essalam: noodhulp waar nu een dringende behoefte aan is, maar ook bijdragen aan het Poor Patients Fund –voor patiënten die zelf niets kunnen betalen- en medische hulpmiddelen.

Help ons helpen. Stort uw bijdrage op bankrekening 6360364 tnv Stichting Palestina te Rotterdam ovv "Gaza”. De Stichting is ANBI erkend door de Belastingdienst en dat betekent dat uw giften aftrekbaar zijn. Alle geld dat opgehaald wordt gaat voor de volle 100% naar Gaza. U begrijpt dat het organiseren van campagnes ook geld kost. Wilt u ons daarbij ook steunen? Zelfde bankrekening maar dan ovv "organisatie”.En uiteraard ook aftrekbaar voor de belastingen. Meer informatie: Postbus 28139, 3003KC Rotterdam of info@rotterdamvoorpalestina.nl.