ATTENTIE

Beste donateur, door een storing zijn betalingen via de website op het moment NIET mogelijk. Wij verzoeken u uw donatie rechtstreeks via de bank over te maken naar NL56RABO0395677858 tnv stichting israa. Vergeet niet in de omschrijving te vermelden waar de donatie exact voor bedoeld is.

Excuses voor het ongemak. Heeft u vragen graag via 0644834381. Alvast een fijne offerfeest (eid ul adha) namens team stichting Israa

Fundraising

Noodgevallen

Een van de belangrijkste prioriteiten van Stichting ISRAA is opereren tijdens een noodgeval. Het project is bedoeld om duizenden mensen die in noodsituaties belanden,

Share The Campaign

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Info

Het verstrekken van humanitaire benodigdheden voor Palestijnen die door noodsituaties getroffen worden.

Een van de belangrijkste prioriteiten van Stichting ISRAA is opereren tijdens een noodgeval. Het project is bedoeld om duizenden mensen die in noodsituaties belanden, als gevolg van natuurrampen, oorlogen, en crises, te helpen en alle vormen van bijstand te verlenen. De getroffenen worden voorzien van financiële middelen, preventieve hulp en het opstellen van urgente die bijdragen aan een optimale crisisbeheersing.

De Stichting stelt haar middelen en projecten beschikbaar om het leven van de Palestijnen te verbeteren en het verdraagzaam te maken. Hiernaast streven wij ernaar om de Palestijnen in staat te stellen om hun doelen te bereiken op het gebied van economie, sociaal, intellectueel en cultureel.

Explore related topics

Ramadan Kareem

Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €50,00