Is het je droom om voor een liefdadigheidsinstelling te werken en heb je affiniteit met de Palestijnse zaak? Dan is dit je kans!

Stichting Israa zoekt per direct een:

Projectmanager (Financieel)

Voor 28 tot 32 uur per week in overleg

Stichting Israa is druk met het verkrijgen van een Erkenning van het CBF. Dat is een zeer tijdrovend en specialistisch proces. Omdat ons team verder volledig uit vrijwilligers bestaat heeft het bestuur besloten om voor deze taak een betaalde professional aan te nemen.

Je taken

Je zult vooral bezig zijn met het inventariseren en produceren van stukken die nodig zijn om te voldoen aan de erkenningsnormen (zoals beleidsplannen, jaarplannen en begrotingen), maar ook met het documenteren en internaliseren van de processen, zodat er continuiteit ontstaat. Hierbij houd je nauw contact met de betrokken partijen, zoals de boekhouder, de controle-accountant, ons kantoor in Gaza, het CBF en uiteraard het bestuur.

Jouw profiel

  • Afgeronde financiële hbo- of wo-opleiding
  • (Enige) juridische kennis is een plus
  • Vaardig in de Arabische taal (Levantijns/MSA)
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je bent niet bang om dingen te vragen of om actie te ondernemen

Omdat we al enige tijd bezig zijn met de aanvraag kunnen we je prima inwerken . Voor meer informatie over de Erkenning kun je ook kijken op de website van het CBF: www.cbf.nl.

Wat wij bieden

We bieden deze functie aan voor de duur van een jaar, maar met kans op verlenging. De beloning zal in overleg zijn op basis van je opleiding en ervaring.

Over Stichting Israa

Stichting Israa zet zich in voor Palestijnse vluchtelingen in Palestina, Libanon en Turkije. Voor meer informatie over wat wij doen verwijzen we je graag naar de projectpagina’s op deze website.

Het kantoor van Stichting Israa is gevestigd aan de Vierambachtsstraat 107 in Rotterdam. We werken met een klein, maar enthousiast team van vrijwilligers en we hebben een actief bestuur. De werkzaamheden vinden in eerste instantie plaats op kantoor, maar in overleg kan er ook vanuit huis gewerkt worden.

Enthousiast?

Ben je enthousiast over deze functie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anne Jellema via info@israa.nl. Als je direct wilt solliciteren, stuur dan je CV en motivatie mee. We kijken uit naar je reactie!