Onderwijs

Onderwijs is voor Palestijnse vluchtelingen niet zo vanzelfsprekend als voor ons. Onderwijs is voor velen te duur. Sommige kinderen hebben het geluk naar een UNRWA school te kunnen, maar ook dan kunnen ze vaak de benodigde schoolspullen en/of -uniformen niet betalen. Stichting Israa schiet deze kinderen te hulp.

Back to School Project

Zodra het schooljaar weer begint financiert Stichting Israa schooluniformen, schooltassen en schoolspullen voor Palestijnse schoolkinderen in Gaza (Palestina) en Libanon. Er is al jaren een tekort aan deze schoolbenodigdheden in de regio’s die wij aandoen. Alleen met uw hulp kunnen we dit project uitvoeren.

Schoolspullen (15 €)

Met uw donatie schaffen we schoolspullen aan voor de basisschool- en middelbare schoolleerlingen die dit niet zelf kunnen betalen. Denk hierbij aan pennen, potloden, schriften, mappen, linealen, puntenslijpers, scharen, agenda’s, rekenmachines etc.

Doneer voor schoolspullen voor Palestijnse schoolkinderen // Stichting Israa

Schooltas (20 €)

Doneer 20 € en help Palestijnse schoolkinderen aan een schooltas, zodat zij hun schoolspullen zorgvuldig mee kunnen nemen naar school. De tassen worden aangeschaft voor kinderen uit het primair en voortgezet onderwijs.

Doneer voor een schooltas voor Palestijnse schoolkinderen // Stichting Israa

Schooluniform (20 €)

Met 20 € helpt u een kansarm Palestijns schoolkind aan een schooluniform. Een schooluniform is een standaard kledingvoorschrift op de UNRWA scholen. Dankzij het schooluniform zien alle leerlingen er hetzelfde uit en is hun sociale status niet af te lezen aan de kleding die ze dragen.

Doneer voor een schooluniform voor Palestijnse schoolkinderen // Stichting Israa