Ramadan

Ieder jaar voeren wij diverse hulpprojecten uit tijdens de maand Ramadan. Wij delen iftarmaaltijden en voedselpakketten uit en wij bieden gezinsondersteuning. Daarnaast verzorgen wij kleding en cadeaus voor het Suikerfeest. U kunt ook uw Zakaat al Fitr en Vermogenszakaat aan ons toevertrouwen.

Onze Ramadan Projecten

Heeft u een voorkeur waar u uw donatie naar uit wilt laten gaan? Kies dan hieronder voor het doel van uw keuze. Wil u liever een algemene donatie maken? Dat kan ook. Wij bieden u een richtlijn voor de kosten per gezin, maar u kunt ook het bedrag van uw keuze invullen. Wij garanderen u dat uw donatie aankomt bij diegenen die het het meest nodig hebben.

Algemene donatie

Uw algemene donatie komt ten goede aan een van de verschillende projecten in de verschillende gebieden waar wij hulp bieden tijdens de maand Ramadan. U kunt zelf uw bedrag naar keuze invullen.

Algemene donatie Ramadan // Stichting Israa

Voedselpakketten (25 €)

Ieder jaar delen wij duizenden voedselpakketten uit aan behoeftigen tijdens Ramadan en tijdens het Suikerfeest, zodat zij het vasten op een waardige en voedzame manier kunnen verbreken.

Voedselpakket Ramadan // Stichting Israa

Gezinsondersteuning (50 €)

Ramadan is een maand van barmhartigheid. Daarom ondersteunen wij gezinnen die het moeilijk hebben met een kleine extra bijdrage, bijvoorbeeld voor medische kosten, noodzakelijk onderhoud of het afbetalen van schulden.

Gezinsondersteuning Ramadan // Stichting Israa

Iftarmaaltijd (10 €)

Tijdens de maand Ramadan activeren wij lokale gaarkeukens die behoeftige personen en gezinnen in arme wijken en vluchtelingenkampen voorzien van een heerlijke, voedzame iftarmaaltijd.

Iftarmaaltijd Ramadan // Stichting Israa

Suikerfeest cadeau (10 €)

Verwen een Palestijns kind zoals u uw eigen kinderen graag verwent tijdens het Suikerfeest. Met uw donatie bieden we een verrassing aan kinderen die niet gewend zijn om cadeautjes te krijgen.

Suikerfeest cadeau // Stichting Israa

Suikerfeest kleding (25 €)

Het Suikerfeest is een mooie gelegenheid om nieuwe kleren te krijgen en te dragen. Veel Palestijnse vluchtelingen en behoeftigen kunnen zichzelf en hun kinderen geen nieuwe kleding veroorloven. Draag bij aan een onvergetelijke ervaring!

Suikerfeest kleding // Stichting Israa

Vermogen Zakat (2,5%)

Wij zorgen dat uw vermogen Zakat op de juiste manier besteed wordt, door het te doneren aan de allerarmsten. Als u klikt op de donatiebutton kunt u zelf het bedrag van uw donatie aanpassen.

Zakat al-Fitr (5 €)

Betaal uw Zakat al-Fitr aan ons met het vertrouwen dat wij hiermee diegenen steunen die het het hardst nodig hebben. U kunt het bedrag ook aanpassen naar keuze.