Vierambachtsstraat 107, 3022 AJ Rotterdam

Weeskind sponsoring

Stichting ISRAA

null
Uw betrouwbare partner voor uw giften aan Palestina.

Wat is een weeskindsponsor?

Iedere dag komen veel kinderen er opeens helemaal alleen voor te staan. Door de bezetting en de aanhoudende oorlog in Palestina komen elke dag veel kinderen er opeens helemaal alleen voor te staan, zij verliezen één of beide ouders en worden hier door verwaarloosd of in de steek gelaten. Deze kinderen hebben uw steun hard nodig en mensen zoals u die om hen geven en het belangrijk vinden dat ook zij in de wereld gelijke kansen krijgen zodat ook zij veilig en gezond kunnen opgroeien. Als weeskindsponsor kunt u bij Stichting Israa voor een vaste bedrag van 35 € per maand weeskindsponsor worden van een”weeskind” in Palestina. Hiermee een weeskind een kansrijke toekomst en het recht op om een kind te mogen zijn.

Wat is een Weesfonds sponsor?

Als u het bedrag van 35 € te hoog vindt. Dan kunt u voor een minimum bedrag van 15 € meedoen met het “weesfonds”. Uit het weesfonds, zorgen wij dat weeskinderen die geen vaste sponsor hebben, maandelijks een vast bedrag ontvangen, om hun te voorzien in een goede voeding, scholing, medische zorg en sociale begeleiding.

Wat is een voedselpakket?

Met een voedsel pakket helpt u mensen, die geen inkomen hebben, om alsnog de mogelijkheid te geven dat zij in ieder geval hun kinderen te eten kunnen geven.Donatie € -